Ziua 233. "Ca om, îţi cer, române, să te ridici de unde eşti şi împreună să facem o Românie de omenie, nu una de corupţie!"

Ca oameni, nu putem sta indiferenţi când fondurile pentru bolnavi sunt deturnate şi banii ajung în buzunarele infractorilor, când învăţământul e distrus şi justiţia subjugată, reamintesc protestatarii, reveniţi în Piaţa Victoriei, în pofida avertismentelor de furtună foarte putenică.
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii nu ar trebui să permită ca o "şleahtă de infractori" să înrobească Justiţia, să distrugă Sănătatea şi Învăţământul şi să abată ţara de la drumul său european. Dacă nu pentru altceva, măcar de dragul copiilor şi al viitorului lor, iar românii ar face bine să se ridice de unde sunt şi să iasă în stradă, pentru a spune stop distrugerii ţării, transmit protestatarii, reveniţi, pentru a 233-a seară consecutiv, lângă Guvern, fără să se lase intimidaţi de previziunile de furtună şi de fulgerele ce au brăzdat, pentru ceva vreme, cerul.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Înainte de a fi români să nu uităm că suntem oameni, că moralitatea prevalează orice ambiţii politice ale unui condamnat penal. Ca oameni, ca cetăţeni, nu putem să lăsăm ca un infractor să facă contra-reforme în învăţământ. Ca oameni nu putem lăsa copiii noştri să devină oglinda unui guvern corupt. Ca oameni cu moralitate nu putem lăsa ca o şleahtă de infractori să înrobească justiţia, să o subjuge intereselor de partid. Ca oameni verticali nu putem accepta îndepărtarea noastră de la traseul pro european, de la valorile societăţilor democratice şi îndreptarea României spre bezna Rusiei corupte. Ca oameni nu putem să stăm fără să facem nimic când fondurile pentru semenii noştri bolnavi sunt deturnate şi banii ajung în buzunarele infractorilor.

Aştept ca un milion de români să înţeleagă că trebuie să fie oameni cu copiii lor, cu părinţii şi bunicii lor şi să iasă în stradă. Să nu permită infractorilor să facă şi mai multe victime decât au fost făcute în ultimii 27 de ani. Ca om, îţi cer, române, să te ridici de acolo de unde eşti şi împreună să facem o Românie de omenie, nu o Românie de corupţie. Tu, române, ce viitor poţi să ai, dacă ai înţelege că depinde şi de tine dacă vrei să fii om. Ce viitor frumos poate să aibă copilul tău dacă tu vrei să fii om şi să te ridici împotriva corupţiei! Ce bătrâneţe frumoasă poate să aibă părintele tău dacă tu vrei să fii om şi să opreşti tot ce se întâmplă acum în România!", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o altă protestatară le transmite şi ea românilor că PSD îndreaptă România spre dictatură, aşadar este timpul ca cetăţenii să iasă în stradă şi să spună stop corupţiei.

"FSN/PSD a transformat România într-una dintre cele mai corupte ţări din Europa. Am avut la conducere în ultimii 27 de ani un asasin împotriva umanităţii - Iliescu care s-a împuiat şi a procreat PSD- ul cu viermi paraziţi care au sărăcit ţara. Acum, aceşti paraziţi au plănuit să îngroape România definitiv şi să o întoarcă în dictatură. Dragnea, Tăriceanu, Udrea, Băsescu au avut un singur scop: să fure şi să se graţieze. Piaţa Victoriei nu pleacă capul în faţa acestor infractori! Români, ieşiţi în stradă! Români, ieşiţi în stradă să luptăm împotriva corupţiei!", spune protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne