Viorica Dăncilă, o nouă lovitură de imagine la Bruxelles. Pozele care spun totul

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a făcut din nou impresie proastă în vizita sa oficială desfăşurată la Bruxelles.
Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Viorica Dăncilă a avut numeroase întâlniri importante la Bruxelles, însă niciuna dintre ele nu a fost urmată de conferinţă de presă, aşa cum se procedează de obicei.

Site-ul Guvernului a fost umplut ulterior cu filme mute de la aceste întâlniri, singurul film cu sonor fiind de la întâlnirea cu membrii Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, în cadrul căreia s-a vorbit în limba română.

Deşi a fost 9 ani în Parlamentul European, unde a condus chiar grupul parlamentarilor PSD, Viorica Dăncilă s-a plimbat cu traducătorul după ea în vizită oficială la Bruxelles.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a publicat poze în care apare şi traducător alături de ea şi înalţi oficiali de la Bruxelles.

Viorica Dăncilă, cu traducător la Bruxelles
Viorica Dăncilă, cu traducător la Bruxelles (Reprezentanţa CE în România)

Viorica Dăncilă, cu traducător la Bruxelles
Viorica Dăncilă, cu traducător la Bruxelles (Reprezentanţa CE în România)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne