USR trage semnalul de alarmă: Haideţi la Parlament! Vor să calce în picioare statul de drept

Majoritatea PSD-ALDE intenţionează să supună la vot mai devreme prima lege a justiţiei, cea privind statutul magistraţilor, au atras atenţia cei de la USR, care îi cheamă pe români în faţa Parlamentului să protesteze.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Luni la 17:15 au programat şedinţă de vot pe cele două mizerii - "albirea" incompatibililor şi prima lege a justiţiei, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de socializare, vicepreşedintele USR, Ionuţ Moşteanu.

"Nu mai au pic de respect. De la 15:00 - 17:00 e şedinţă solemnă pentru comemorarea Regelui Mihai. După ce se vor preface două ore că le pasă de valori şi de istorie, au programat 15 minute pauză şi apoi călcarea în picioare a statului de drept. Haideţi la Parlament!", a scris deputatul USR.

Cu puţin timp înainte, senatoarea USR Florina Presadă remarca faptul că, deşi era programat pentru mâine votul final pe prima lege a justiţiei, PSD a anunţat că va propune în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor ca acest vot să fie dat astăzi după şedinţa solemnă dedicată Regelui Mihai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne