Un cetăţean polonez a atacat cu cuţitul trei şoferi ai unui autocar după care s-a sinucis

(photos.com)

Un cetăţean polonez a atacat cu un cuţit trei şoferi ai unui autocar în care se aflau 18 pasageri, după care s-a sinucis. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Ohaba din judeţul Hunedoara, pe DN 68 Deva-Timişoara.

Turistul polonez, în vârstă de 30 de ani, i-a atacat pe cei trei şoferi cu un cuţit fără vreun motiv aparent, provocându-le răni. Când cel ce conducea maşina a oprit, şocat de atac, polonezul a coborât din autocar şi a încercat să fugă, urmărit de doi martori. La un moment dat, agresorul s-a oprit şi s-a înjunghiat în stern.

Cei trei şoferi au primit îngrijiri medicale, doctorii constatând că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol. Autocarul şi-a continuat drumul până la sediul IPJ Hunedoara, unde pasagerii dau declaraţii.

Unul dintre şoferii autocarului, Florea Purcaru, a declarat că turistul polonez s-a urcat în autocar în Germania. Acesta s-a interesat la ce oră va ajunge autocarul la Bucureşti, afirmând că de acolo intenţionează să plece în Rusia.

"Cetăţeanul polonez era agitat, s-a tot mutat de pe un loc pe altul, iar în cele din urmă a rămas pe a doua banchetă. Persoana lângă care s-a aşezat a povestit că polonezul a băut multe energizante şi a folosit foarte des o cremă pentru buze. Eu nu l-am văzut când a scos cuţitul să-l înjunghie pe colegul meu, eram în spate pe banchetă şi încercam să mă odihnesc. Am simţit doar cum a oprit autocarul şi apoi am auzit ţipete. Mi-am văzut colegii răniţi şi pe el că fugea, depărtându-se de autocar, aşa că am pornit în urmărirea lui", a declarat şoferul.

Purcaru a mai declarat că un localnic care a auzit ţipetele oamenilor a încercat să îl imobilizeze pe cetăţeanul polonez, însă acesta se înjunghiase deja cu cuţitul. Şoferul a mai relatat că unul dintre cei trei colegi ai săi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, însă se află în afara oricărui pericol.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne