Ţuţuianu: Parchetul General ar trebui să ancheteze sursele de finanţare ale Rezist!

Unul dintre cei mai "feroci" contestatari ai lui Dragnea, Adrian Ţuţuianu vine cu o idee în armonie cu scenariile lansate de liderul PSD: Parchetul General şi DIICOT să ancheteze #rezist.
Adrian Ţuţuianu(PSD);
Adrian Ţuţuianu(PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi unul dintre liderii mişcării anti-Dragnea din PSD, cere ca Parchetul şi DIICOT să ancheteze #rezist. Mai exact, cele două instituţii ar trebui să ancheteze sursele de finanţare ale Rezist şi presupuse acuzaţii de trafic şi consum de droguri ale membrilor, crede Ţuţuianu.

„Cred că este foarte important să efectueze o anchetă privind sursele de finanţare ale mişcării Rezist pentru că au apărut pe piaţă foarte multe informaţii de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură anumiţi membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie să ne preocupe şi care ţin de agenda publică imediată”, a declarat senatorul Adrian Ţuţuianu.

Declaraţiile lui Ţuţuianu, unul dintre principalii contestatari ai lui Liviu Dragnea, vin în contextul în care la o zi după ce liderul PSD a susţinut că protestele din 10 august au fost finanţate din exterior, Luju si Antena 3 au lansat un serial de presupuse dezvăluiri despre liderii protestelor din Piaţa Victoriei. În acel serial un personaj cu faţa nerecognoscibilă şi cu voce distorsionată vorbeşte despre sume mari virate din exteriorul ţării către liderii protestelor din Piaţa Victoriei şi despre consum de droguri. Personajul nu aduce nicio dovadă în sprijinul acuzaţiilor sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne