Turcan: Îi încurajez pe liderii PSD să continue să-şi pună pe tarabă propriile nerealizări şi minciuni

Vedem la PSD o întrecere în a găsi ţapi ispăşitori, au şi de ce - balonul cu minciuni s-a spart, susţine şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderii PSD trebuie să continue să-şi pună pe tarabă propriile nerealizări şi minciuni, este singurul lucru bun pe care l-au făcut de când au venit la putere, a declarat, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Vedem la PSD o întrecere în a găsi ţapi ispăşitori. Au şi de ce. Balonul cu minciuni s-a spart. Contraperformanţele guvernării s-au ţinut lanţ. Măsurile promise sunt încălcate una câte una. Amânarea măririlor salariale în educaţie şi sănătate este cea mai recentă dovadă. Premierul comite doar tăceri prelungi şi grimase ca în comediile bufe când e întrebat, insistent, dacă se mai respectă programul de guvernare", a declarat Raluca Turcan.

În acelaşi timp, şefa PNL o acuză pe primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, că, în lipsa unui obiectiv semnificativ îndeplinit după un an de mandat, dă vina pentru o parte a nerealizărilor în direcţia propriului guvern şi a premierului coleg de partid.

"Care premier, depăşit de importanţa funcţiei şi năucit de atacurile din propriul partid, declară inocent: "toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înţeleg". Nu ne interesează disputele interne din PSD. Demontarea minciunilor şi devoalarea incompetenţei care grevează guvernarea ţin însă de o minimă igienă a spaţiului public", a precizat Raluca Turcan.

În acest context, preşedintele PNL îi încurajează pe liderii partidului rival să continue "să-şi pună pe tarabă propriile nerealizări şi minciuni, este singurul lucru bun pe care l-au făcut de când au venit la putere".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne