Turcan: Grupurile din societate să pună presiune pe parlamentarii PSD pentru a susţine moţiunea de cenzură

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Moţiunea de cenzură este momentul pentru coalizarea în societate a tuturor forţelor active, care susţin agenda corectă a reformei, a normalităţii, a respectului în actul de guvernare, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Este fundamental să fie întărit acest front comun cu toţi cei care se opun actualei logici de guvernare a PSD. După 11 luni de zile vedem cu toţii că nu există cale de mijloc. Nu poţi spune că respingi ceea ce face PSDragnea, dar nu faci nimic să-l opreşti atunci când ai ocazia. Îi îndemnăm pe toţi cei care se prezintă a fi oneşti şi de bună-credinţă să sprijine moţiunea de cenzură, pentru că este singurul instrument real de acţiune politică parlamentară acum", a precizat Turcan.

Fosta şefă a PNL a subliniat că asta nu înseamnă că toţi cei care susţin moţiunea devin automat liberali, ci că într-adevăr acţionează în sensul declaraţiilor şi poziţionărilor publice pe care le-au avut.

"E momentul adevărului. În acelaşi timp, facem apel către toate grupurilor organizate din societate pentru a determina o presiune publică asupra parlamentarilor PSD în scopul votării şi adoptării acestei moţiuni. PNL o va face la rândul său la nivelul comunităţilor locale în perioada următoare", a conchis Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne