Taxele la podurile de la Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadu Oii revin la valorile din iulie

CNADNR a anunţat vineri că, începând cu 1 octombrie, tarifele pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, autoturisme şi vehicule cu masă totală mai mică sau egală cu 3,5 tone, la podurile Feteşti – Cernavodă şi Giurgeni – Vadu Oii, vor reveni la valorile din iulie, când tarifele au fost reduse.

Compania a decis la mijlocul lunii iulie reducerea tarifelor pentru vehiculele amintite, la podurile peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă şi Giurgeni – Vadul Oii, la cinci lei.

"Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că începând cu 1 octombrie, tarifele de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre la Feteşti - Cernavodă şi Giurgeni - Vadu Oii pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone, vor fi cele stabilite prin Ordinul MTI nr. 568/2010", se arată într-un comunicat transmis de CNADNR.

Astfel, la podul de la Giurgeni-Vadu Oii pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone taxa va fi de nouă lei.

La podul de la Feteşti-Cernavodă, taxa pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş, tariful va reveni la valoarea de opt lei, iar pentru autoturisme şi vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală cu 3,5 tone la 11 lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne