Târgul de Investiţii la Bursă va avea loc în perioada 7-8 decembrie

Persoanele interesate de piaţa de capital au oportunitatea, în zilele de 7 şi 8 decembrie, de a participa la lansarea acţiunilor Facebook la Bursa de Valori Bucureşti, dar şi la seminarii interactive în cadrul Târgului de Investiţii la Bursă.

Evenimentul este dedicat promovării investiţiilor pe piaţa de capital, iar în cadrul acestuia vizitatorii au posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri şi analişti despre oportunităţile momentului şi despre modul de a accesa direct pieţele internaţionale sau de a achiziţiona acţiuni ale companiilor străine direct de la Bucureşti.

Târgul se adresează atât investitorilor experimentaţi, cât şi celor începători, iar participarea este gratuită. Persoanele care deja investesc la bursă au ocazia de a se pune la curent cu serviciile pe care ar trebui să le primească din partea unui broker autorizat, noul nivel al comisioanelor şi ultimele tehnologii utilizate în tranzacţionarea online.

Vizitatorii care nu au investit încă la Bursa, dar sunt interesaţi, au ocazia de a se familiariza cu instrumentele financiare, de a-şi descoperi profilul investitional propriu împreună cu instrumentele adecvate şi de a învaţa cum pot tranzacţiona online.

Târgul de Investiţii la Bursă se desfăşoară în perioada 7 - 8 decembrie 2012 şi este organizat de casa de brokeraj Tradeville.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie