Tânără protestatară cu lacrimi în ochi, mesaj puternic pentru români [video]

Protestatară
Protestatară

O tânără mămică, venită din Diaspora să protesteze în Piaţa Victoriei împotriva coaliţiei PSD-ALDE, le-a transmis cu lacrimi în ochi, via Epoch Times, un mesaj românilor din ţară.

"Am venit pentru patrie, pentru noi, românii, să ne câştigăm dreptul, să fim fericiţi în continuare... Suntem ca sclavii în propria noastră ţară, de asta sunt aici, să-mi câştig dreptul meu, dreptul copiilor, dreptul familiilor, dreptul tuturor acestor oameni. De dragul oamenilor care au suferit în prima seară din 10 august când am fost şi eu, şi am fost fugărită cu ea (arată spre fetiţa ei) şi am fost gazată, să ieşim toţi.

Trebuie să fim uniţi, pentru că ei sunt uniţi, ţin de traistele lor cu bani, ţin de puterea lor, sunt câţiva. Noi suntem milioane, avem putere. Încercaţi, oameni buni, să gândiţi, să fiţi un pic mai deschişi la minte, să venim aici şi să schimbăm ceva! Suntem în democraţie, vrem democraţie, vrem libertate, vrem să fim fericiţi. Nu vrem bani, nu vrem bogăţii. Sănătate, fericire, pace, înţelepciune, cu voia lui Dumnezeu le facem pe toate.

Am plecat din ţară pentru că ei m-au trimis. Ţara mea nu mi-a oferit condiţiile necesare, nu învăţământ, nu sănătate, nu salarii, nu respect, nu nimic. Am fost despărţită de familia mea de 12 ani. De ce? Toţi suferim, toţi oamenii aceştia din diasporă au fost separaţi, dezbinaţi de propriii conducători. Am plecat în Spania ca să pot să aduc acasă la copiii mei cât de cât ceva să le pun pe masă.

Când o să fie un trai mai bun (o să mă întorc). Spania mi-a oferit un trai pe care românii noştri nu mi l-au oferit. Vreau să mă întorc aici când pot să trăiesc decent, nu ca un sclav, nu să fiu batjocorită, umilită, insultată..."

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne