Soţia lui Iohannis, citată la Parchetul General. Surse: Nu este exclus să fie audiat şi preşedintele

Soţia preşedintelui a fost citată la audieri în dosarul privind casele din Sibiu şi nu este exclus ca în faţa procurorilor să fie chemat şi Klaus Iohannis.
Carmen Iohannis
Carmen Iohannis (Epoch Times România)

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a fost chemată să se prezinte pe 15 noiembrie, la Parchetul General, pentru audieri în dosarul caselor din Sibiu.

Soţia şefului statului are calitatea de martor în dosarul deschis ca urmare a unei plângeri depuse de jurnalistul Răzvan Savaliuc de la Luju.ro.

"Câteva detalii pe surse, din dosarul de la Parchetul General, în care a fost citată Prima Doamnă, pe 15 noiembrie.

Denunţul i-a vizat pe Carmen Iohannis, pe Klaus Iohannis şi pe notarul Bucşă Radu Gabriel, care a eliberat certificatul de moştenitor nr. 90 din 1 iunie 1999, prin care au intrat ei în posesia celebrelor case. Casele (adică părţi din ele) au intrat în proprietatea lui Carmen Iohannis şi a mamei sale, Georgeta Lazurcă.

Iohannis nu a fost moştenitor testamentar, nu a fost la notar, nu apare în nici un testament. Doar Carmen Iohannis şi mama ei apar. Nu este exclus, ca dacă se impune, să fie audiat, ca martor, şi preşedintele", a scris jurnalista Ionela Arcanu pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne