Şoferul maşinii care a pus pesediştii pe jar candidează la europarlamentare

Răzvan Ştefănescu
Răzvan Ştefănescu

Cetăţeanul căruia i se datorează viralizarea sloganului "M__E PSD", "suedezul" Răzvan Ştefănescu a anunţat luni, pe pagina sa de socializare, că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare.

"Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta după multe gândiri şi răzgândiri. Am decis să fac acest pas pentru că NU sunt mulţumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în faţa Europei, pentru că m-am săturat să fim minţiţi şi pentru că îmi doresc să fac mai mult pentru noi.

Ştiu că va fi greu şi asta pentru că legislaţia din România spune că: o persoană care vrea să candideze la alegerile europarlamentare ca independent trebuie să strângă 100.000 de semnături, de aceea mă bazez pe sprijinul vostru.

Doar împreună putem reuşi!", a scris Răzvan Ştefănescu, proprietarul faimoasei maşini cu numărul "M__E PSD" care a pus PSD-ul pe jar acum ceva vreme.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne