Sloganul care a depăşit toate graniţele: S-a strigat "M__E PSD" şi la finala Simonei Halep de la Montreal [video]

Viralizarea celebrului slogan anti-PSD nu cunoaşte graniţe. A fost strigat pe stadioane, la concerte, la proteste, la festivale de film etc., iar acum a ajuns şi pe terenul de tenis.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Celebrul slogan "M__E PSD" s-a putut auzi duminică în timpul finalei Rogers Cup din Canada, pe care Simona Halep a câştigat-o în faţa americancei Sloane Stephens.

Potrivit Digi 24, un român care a emigrat în Canada, spectator la meciul Simonei, a profitat de un moment de linişte. Şi-a strigat nemulţumirea faţă partidul de la Putere şi imediat s-au auzit hohotele de râs ale altor conaţionali ce erau în tribune. El a rostit de mai multe ori sloganul şi a fost nevoie de intervenţia arbitrului pentru a restabili liniştea.

Agenţia News.ro susţine că au fost de fapt mai mulţi fani din tribunele terenului central de la Montreal care au scandat anti-PSD în timpul finalei Rogers Cup.

"Vreau să spun două vorbe în limba română pentru câţiva de aici (n.r. - în limba engleză). Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost un pic altfel astăzi, vă rog data viitoare când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru altfel de lucruri", a declarat Simona Halep, la festivitatea de premiere.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne