Simona Halep şi FC Steaua, cei mai iubiţi de români - Sondaj

Simona Halep.
Simona Halep. (youtube.com)

Sondajele arată care sunt preferinţele românilor: Simona Halep este considerată sportiva nr. 1 din ţară. Aceasta este admirată de concetăţenii ei ca urmare a succeselor repurtate mai ales în ultimul an, ajungând în fazele superioare ale celor trei turnee de tenis de Grand Şlem. Însă Simona a cucerit inimile românilor şi pentru că a declarat că este un produs 100% românesc şi se bucură că este din România.

În ce priveşte sportul românesc, FC Steaua este considerat clubul sportiv numărul 1 de către români, conform unui sondaj online Qudal - QUalitymeDAL, în timp ce Simona Halep a fost desemnată drept cel mai valoros sportiv român, potrivit Mediafax.

În opinia românilor, FC Barcelona este cel mai bun club sportiv din punct de vedere al calităţii din lume, indiferent de sport, iar FC Steaua a întrunit cele mai multe voturi, fiind considerat cel mai bun club sportiv român, conform sondajului.

Totodată, românii îl văd pe fotbalistul argentinian al FC Barcelona, Lionel Messi, cel mai bun sportiv la nivel internaţional.

Studiul Qudal - QUalitymeDAL a fost efectuat în luna martie 2014 de organizaţia elveţiană Icertias pe tot teritoriul României, pe un eşantion online de 1.200 de respondenţi, printr-un chestionar web bazat pe metoda inovatoare Deepma-Cawi (Conştientizare Profundă, Interviu Web Asistat de Calculator).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport