Se ascut cuţitele în PSD. Rădulescu, acuzaţii grave pentru Ţuţuianu. Îl face un fel de agent al statului paralel

Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu (Epoch Times România)

Susţinător declarat al lui Liviu Dragnea, deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a acuzat vineri pe Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva liderului PSD şi fost preşedinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului, relatează Mediafax.

"Există o persoană.... De azi încolo nu o să mai fiu prieten cu ei. E total împotriva misiunii date de electorat. Domnul Ţuţuianu să spună dânsul unde (supraveghere SRI sediul Kiseleff – n.r.). Trebuie să ne spună de ce au fost protocoalele legale", a declarat Cătălin Rădulescu.

Declaraţia vine în contextul în care jurnaliştii au întrebat la cine făcea referire când vorbea, în postarea sa de pe Facebook cu privire la un sistem de supraveghere SRI în sediul din Kiseleff.

"Ce, aţi crezut că vă lasă Iohannis la guvernare pe voi, numai să îl daţi jos pe preşedinte ? Sau că ne păcăliţi pe noi cu scrisoarea ca să blocaţi toate modificările la legile justiţiei, la codurile penal şi de procedură penală , pentru anularea protocoalelor şi blocaţi amnistia şi graţierea , la comanda statului paralel ? Cum să puneţi pe unul , care accepta sistem de înregistrare SRI în sediul PSD -ului şi e denunţător într-un dosar , să semneze scrisori în care să ne spună că din cauza lui Liviu Dragnea nu vor trece aceste modificări ?", a scris Rădulescu, cu o zi înainte, pe Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne