Schimbări la vârf pentru Rothschild & Co

Rothschild & Co., una dintre cele mai vechi bănci din Marea Britanie a făcut o mişcare importantă pe Wall Street.
Banca de investiţii Rothschild în Londra.
Banca de investiţii Rothschild în Londra. (Captură Foto)

Compania l-a angajat pe James M. Neissa ca director al sucursalei din America de Nord. Cel mai recent, Neissa a ocupat funcţia de director pentru investiţii bancare globale la UBS.

Lee LeBrun, care a fost co-director al M&A Americas la UBS, s-a alăturat Rothschild Global Advisory în calitate de director al Departamentului Monitorizare & Evaluare (M&A) în America de Nord.

Robert Leitão, directorul Rothschild Global Advisory, a declarat: “Vedem o mulţime de oportunităţi de extindere a prezenţei Rothschild & Co. în America de Nord, luând în calcul performanţa noastră record din cel mai recent an fiscal”.

Steve Ledoux, care anterior a condus departamentul de M & A pentru America de Nord, ia o pauză. Leitão a afirmat că speră ca Ledoux să se alăture grupului şi să deţină o funcţie de conducere în viitorul apropiat.

Rothschild oferă instituţiilor, familiilor, persoanelor fizice şi guvernelor diverse servicii de Monitorizare & Evaluare, consiliere pentru strategii şi finanţări, precum şi soluţii pentru investiţii şi administrarea averii.

Instituţia are o istorie bogată. Mayer Amschel Rothschild, care a trăit între 1744 şi 1812, a creat o firmă de familie. La începutul secolului al XIX-lea, cinci dintre fiii săi şi-au extins afacerile bancare în Londra, Paris, Frankfurt, Napoli şi Viena.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie