Rusia va efectua exerciţii militare aeriene la frontiera ţărilor baltice

Elicopter rusesc, tip Aligator tip Ka-52.
Elicopter rusesc, tip Aligator tip Ka-52. (youtube.)

Brigada militară aeriană a Rusiei va efectua exerciţii de antrenament în apropierea ţărilor baltice, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al armatei ruse, colonelul Oleg Kocetkov.

"Brigada militară aeriană a Districtului militar Vest, cu sediul la Pskov, a iniţiat zboruri de antrenament în nord-vestul Rusiei", a declarat Kocetkov.

Rusia a intensificat exerciţiile militare pe toate nivelele, aerian, terestru, şi maritim, în zona din estul Europei de la începutul invaziei din Ucraina.

"Avem la dispoziţie circa 50 de elicoptere militare noi, inclusiv aparate de luptă de tip Ka-52 Alligator", a precizat colonelul.

Activităţile Alianţei Nord-Atlantice de la graniţa cu Rusia s-au intensificat până la un nivel „fără precedent”, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, cu privire la răspunsul NATO faţă de invazia din Ucraina.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe