Românii, obligaţi să plătească ei "ticăloşiile făcute de PSD în aceşti ani". Senator PNL vine cu explicaţii

Implementarea programului de guvernare al PSD a avut drept efecte inflaţie, dobânzi mari şi încetinirea creşterii economice. Iar dacă social-democraţii nu se opresc, lucrurile în economie se vor deteriora şi mai rapid, susţine senatorul PNL Florin Cîţu.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Programul de guvernare al PSD este o ticăloşie, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook. Potrivit liberalului, pentru ca Dragnea să mituiască o parte din electorat şi el să aibă timp să schimbe legislaţia şi să scape de puşcărie, sectorul privat este suprataxat pe termen mediu şi lung aşa că tinerii continuă să tot plece din ţară pentru că nu vor să fie ei cei care vor susţine prin taxe mai mari "ticăloşiile făcute de PSD în aceşti ani."

"După ce dai la o parte toată propaganda (aici este muncă multă) rămâne doar asta:

- banii din buget alocaţi pentru investiţii (autostrăzi, şcoli, spitale etc) împrumuturi guvernamentale pe termen mediu şi lung sunt transferaţi către pensii (mai ales speciale) şi salarii.

Asta este toată "filosofia".

Mai simplu, suprataxarea sectorului privat pe termen mediu şi lung. Acesta este preţul pe care îl plătim toţi pentru ca Dragnea să mituiască o parte din electorat şi el să aibă timp să schimbe legislaţia şi să scape de puşcărie.

Totul este foarte clar pentru toţi românii. Şi de aceea continuă să plece românii din ţară, chiar după ce au "crescut" salariile în sectorul bugetar. Şi pleacă în special tinerii. Îşi dau seama că ei sunt cei care vor susţine, plătind taxe mai mari şi mai multe, ticăloşiile făcute de PSD în aceşti ani.

Până acum, implementarea programului de guvernare al PSD a avut exact efectele estimate de mine - inflaţie, dobânzi mari şi încetinirea creşterii economice. Recunosc, economia a încetinit mai repede decât mă aşteptam. Dar dacă nu se opresc, lucrurile în economie se vor deteriora şi mai rapid", opinează liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne