Revoltă şi efect de domino: CEC Bank pierde clienţi după ce a rupt contractul cu agenţia care susţine protestele

Revoltă majoră în spaţiul public după ce banca de stat CEC Bank a decis să rezilieze contractul cu Papaya Advertising, care dăduse liber angajaţilor pentru protest la moţiunea de cenzură.
Andrei Stamatian, prim-vicepreşedinte al CEC Bank, prezintă noua facilitate de transfer de bani, 18 septembrie 2012
Andrei Stamatian, prim-vicepreşedinte al CEC Bank, prezintă noua facilitate de transfer de bani, 18 septembrie 2012 (Mihuţ Savu / Epoch Times)

CEC Bank - bancă deţinută de statul român - şi-a reziliat în mod intempestiv contractul vechi de 10 ani pe care îl avea cu Papaya Advertising, la scurt timp după ce cunoscuta agenţie de publicitate le-a dat liber angajaţilor pentru a participa la protestul de la Parlament din ziua moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. La aflarea veştii, cetăţenii au reacţionat prompt.

Mulţi români au anunţat, pe reţelele de socializare, că şi-au închis sau urmează să îşi închidă conturile la CEC Bank.

"La fel ca mai toate companiile de stat, rolul CEC Bank nu este de a îşi servi publicul sau de a gestiona bine avuţia statului. Rolul său este de a oferi nişte sinecuri şi de a îmbogăţi pe unul sau pe altul dintre puternicii zilei. Şi iată, de a pleca netrebnicul cap în faţa politicienilor zilei. Nu am conturi la CEC Bank dar dacă aş fi avut, cu siguranţă mâine praful s-ar fi ales de ele", a declarat şi fostul ministru Vlad Voiculescu.

Pagina de Facebook a CEC Bank a fost luată cu asalt de cetăţeni nemulţumiţi, mulţi anunţând că vor înceta colaborarea cu banca de stat.

Redăm mai jos câteva dintre comentarii:

"Am reziliat contractul cu voi. Salut!"

"La 170 de ani de la data evocată, aţi demonstrat că o singură culoare va place: căcăniul pesedist."

"PCR bank."

"Îmi vine să depun nişte bani la CEC doar ca să-i retrag şi eu în semn de dispreţ."

"Despre ce zi a drapelului puteţi vorbi voi? CEC România poate vorbi doar despre alianţe politice şi corupţie. Nu ne pătaţi drapelul cu #ciumarosie şi nu pretindeţi că vă pasă."

"Comuniştii PCR Bank!"

"Sunteţi pe locul 1 şi în topul servilismului. Felicitări!"

"Nu sunteţi o bancă sigură. CEC BANK BANCA HOTILOR SI A INFRACTORILOR".

"Pe de o parte le uraţi copiilor vacanţă plăcută, pe de altă parte acţionaţi la comanda celor care le fură viitorul. Sunteţi nişte hoţi la fel de nenorociţi ca şi ei."

"RUSINICA CEC Bank ! O ţară întreagă va ţine minte ce aţi făcut ! abia se uitase episodul cu FNI!"

"Aţi populat toate instituţiile statului, ca nişte păduchi, penali PSDişti ce sunteţi."

"De la sublim până la ridicol nu-i decât un pas. L-aţi trecut."

"Nu ştiam că sunteţi infectaţi politic. ING-ul sigur nu e, şi ce repede mi-au făcut cardul..."

"Şi uite aşa v-aţi stricat brandul şi aţi pierdut nişte clienţi persoane fizice. Eu aş vrea să vă văd sângerând şi în zona corporate/large accounts."

"Auzi tu băh, cică e bancă! Care-i prostul care mai are banii la CEC?"

"CEC_ârnaţi!"

"2 conturi închise şi multă mumu!"

"Să vă băgaţi ghindele’n fundul ăla pesedist!!"

"..şi uite aşa aţi mai pierdut 2 conturi... părinţii mei de 76 şi 80 de ani m-au sunat azi că vor să îşi închidă conturile de la voi..."

Mai mult, unul dintre clienţii băncii şi-a tăiat cartul şi a postat imaginea, alături de mesajul "La revedere":

foto
foto

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne