Referendumul pentru familie. Dăncilă, prinsă cu "cioara vopsită" la Bruxelles

"Cât de ticălos să fii să încerci să foloseşti o temă atât de sensibilă şi importantă în interes personal şi nici măcar să nu ţi-o asumi până la capăt", se întreabă europarlamentarul Cătălin Ivan, după ce Viorica Dăncilă a mers la Bruxelles cu o retorică opusă celei la care PSD-ul recurge în ţară.
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

În timp ce acasă liderii PSD se bat cu pumnii în piept cum susţin ei familia tradiţională, alta este retorica la care Puterea recurge la Bruxelles. Astfel, Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la întâlnirea cu europarlamentari din grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, că PSD nu va face campanie pentru a înclina balanţa la referendumul vizând redefinirea familiei în Constituţie.

Informaţia a fost transmisă de europarlamentarul Cătălin Ivan, care a publicat, pe contul său de Facebook, o înregistrare video cu Dăncilă.

„Nu este îndreptată spre o anumită orientare sexuală. Sub nicio formă! Vom vedea ce va ieşi dacă vor veni la vot. Partidul Social Democrat nu va face campanie. Nu va face campanie... Este obligaţia tuturor să facă acţiuni în care să arate ce înseamnă acest referendum. Dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta”, li s-a adresat Viorica Dăncilă colegilor săi europeni, în cea mai "pură" limbă română.

„Ca să vedeţi singuri, să nu vă mai zic eu, ce înseamnă dublul limbaj. Una zic la Bucureşti, alta la Bruxelles. Dragnea zice că PSD susţine referendumul, Dăncilă, din poziţia de al doilea om în partid, spune răspicat şi repetă de trei ori că PSD nu susţine acelaşi referendum.
Cât de ticălos să fii să încerci să foloseşti o temă atât de sensibilă şi importantă în interes personal şi nici măcar să nu ţi-o asumi până la capăt?”, a comentat Cătălin Ivan discursul Vioricăi Dăncilă.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne