Rebengiuc: Eu fac parte din statul paralel. Există o luptă pentru desfiinţarea DNA ca să poată jefui în voie

Marele actor Victor Rebengiuc s-a arătat extrem de îngrijorat de direcţia în care politicienii care au ajuns la putere împing ţara.
Victor Rebengiuc
Victor Rebengiuc (Dan Samoilă)

România merge pe un drum greşit şi riscă să rămână copilul sărac al Uniunii Europene, a tras un semnal de alarmă, într-un interviu acordat Digi24, actorul Victor Rebengiuc.

"Mă deranjează...gândirea asta. E un drum greşit pe care mergem. Avem nişte conducători care nu ne conduc spre ceea ce ar trebui să ne conducă. E ceva...eu fac parte din statul paralel. Sunt paralel cu conducerea statului. Nu vreau, nu mă impresionează deloc, nu înţeleg ce vor ei. Văd că vrem să ne rupem de UE. Vrem altceva, n-are rost să vorbim despre lucrurile astea pentru că mă enervez şi am spectacol diseară", a declarat Victor Rebengiuc.

Întrebat cum ar fi arătat România dacă nu ar fi existat DNA, actorul a replicat că "ar fi fost jefuită mai rău decât e acum".

"DNA a mai oprit un pic jaful. Există o luptă ca să desfiinţăm DNA-ul şi să putem jefui în voie, fără teama de a fi prinşi, fără teama de a fi pedepsiţi, fără teama de a răspunde de jafurile care se fac, dar sper că totuşi mentalităţile s-au mai schimbat. Există o generaţie nouă de tineri care vin cu altfel de preocupări şi nu tolerează asemenea manipulări, concepţii din partea celor care ne conduc pentru că e clar că altfel trebuie mers pe drumul ăsta de clădire a unei societăţi noi, curate. Nu prin furt.

Cine poate să îmi explice mie din cei care sunt în funcţii de conducere, şi locale şi centrale, averile pe care le au ei, ei fiind toată viaţa bugetari, luând leafă de la stat. Justifică leafa aia pe care au luat-o ei, în toată viaţa lor, plus încă două vieţi, averile pe care le au în momentul de faţă? (...) N-au fumat, au mâncat numai iaurt. Dar chiar şi aşa. N-au mâncat, domne, au trăit cu aer. Şi cu toţi banii şi-au făcut case, maşini, case pentru copii, vacanţe, case în străinătate, resorturi, Madagascar, Brazilia. Se poate justifica? Nu. Ori au avut mătuşi Tamara care au avut bani de la vechii ţari ai Rusiei, le-au lăsat moştenire...nu poţi să ştii de unde au avut mătuşile astea bani", a afirmat Victor Rebengiuc.

Pentru a citi integral interviul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne