Rebengiuc către Cioloş: "Sunt sătul de comunism. Cred că în puterea dumneavoastră stă faptul de a putea scăpa de acest comunism"

Victor Rebengiuc
Victor Rebengiuc (Dan Samoilă)

Prezent duminică la întrunirea Platformei România 100, actorul Victor Rebengiuc a opinat că în momentul de faţă în România comunismul este la el acasă şi e un comunism scăpat din laţ în care, neconstrânşi de vreo autoritate, cei ce fură nici măcar nu-şi mai pitesc agoniseala. În acest context, Rebengiuc a opinat că este nevoie de un partid format din oameni care-şi doresc cinste iar Cioloş are puterea să scape ţara de comunism.

"E nevoie de dumneavoastră, e nevoie de un partid care să fie format din oameni care-şi doresc cinste, îşi doresc adevăr, îşi doresc o politică normală în ţara asta. Eu mi-o doresc de foarte multă vreme, sunt unul dintre cei care au asistat la începerea comunismului în această ţară. Sunt sătul de comunism, credeţi-mă, durează de mult şi cred că în puterea dumneavoastră stă faptul de a putea scăpa de acest comunism într-un fel" , a declarat Victor Rebengiuc.

Actorul a criticat calitatea umană a celor care sunt acum în Parlament şi le-a dorit succes celor din Platforma România 100.

"Nu ştiu să vorbesc mult, nu sunt un agitator politic şi nu am concepţii politice, eu am nevoie de o ţară normală, am nevoie să mă simt bine, să ştiu că sunt bine reprezentat în Justiţie, că sunt bine reprezentat în viaţă în general, nu cu şmecherii, nu cu.... În momentul de faţă observăm, comunismul e la el acasă, numai că e un comunism scapăt din laţ. Nu există o autoritate care să-i ţină strâns şi să-şi pitească într-un fel agoniseala furată. În momentul de faţă sunt deschişi, puţin le pasă, am văzut, şi la Parlament şi... Cine este în Parlament? Ce calitate umană există în Parlament? Ce încredere pot să am eu, un om de aproape 85 de ani, într-un parlamentar care înjură o colegă? Ce încredere pot să am eu în băiatul acela? Deci ce pot să vă spun, decât că sper foarte mult ca dumneavoastră toţi care v-aţi adunat aici să însemnaţi ceva pentru ţara asta şi să faceţi lucrul ăsta din toată inima. Vă urez mult, mult, mult succes", a adăugat Rebengiuc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne