Rafael Nadal nu va onora cu prezenţa turneul ATP de la Brisbane

Jucătorul spaniol a declarat forfait pentru circuitul australian, motivul fiind de natură medicală, acesta acuzând unele probleme la coapsa stângă.
Spaniolul Rafael Nadal.
Spaniolul Rafael Nadal. (JAVIER SORIANO / AFP / GettyImages)

Rafael Nadal (32 ani, 2 ATP) - capul de serie numărul unu al turneului ATP 250 Series “Brisbane Internaţional” (Australia), s-a retras din competiţie, anunţul fiind făcut de iberic astăzi într-o conferinţă de presă. Acesta trebuia să-l întâlnească, joi, în runda inaugurală, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga.

''Am făcut un RMN, care a dezvăluit o mică întindere la coapsa stângă. Am încercat să joc, am vrut să joc, problema însă se poate agrava, aşa că medicii mi-au recomandat să nu joc joi partida cu Tsonga'' a declarat fostul lider mondial, care acum se gândeşte la Grand Şlam-ul de la Australian Open (14-27 ianuarie).

Veteranul spaniol, revenit după o pauză de patru luni pe teren în urma unei intervenţii chirurgicale la gleznă, disputase săptămâna trecută un meci în cadrul turneului demonstrativ de la Abu Dhabi, unde s-a înclinat cu 6-4, 3-6, 4-6 în faţa lui Kevin Anderson (32 de ani, 6 ATP).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport