Puterea dă liber la jaf din banul public. Deputat acuză: Vor înflori din nou băieţii deştepţi

Partidele se pregătesc pentru viitoarele alegeri: îşi dau lege pentru a putea umfla preţul lucrărilor contractate de autorităţile publice.
Vot pe Legea Bugetului în Parlament, 16 decembrie 2015
Vot pe Legea Bugetului în Parlament, 16 decembrie 2015 (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În curând vom putea vedea din nou ştiri în care reasfaltarea unui drum public va fi plătită de 10 sau 15 ori mai mult decât preţul pieţei şi totul va fi legal, din cauza modificărilor făcute la legislaţia în domeniu, avertizează, pe Facebook, deputatul independent Nicuşor Dan, care atrage atenţia că astăzi membrii Comisiei administraţie publică a Camerei Deputaţilor au votat pentru eliminarea standardelor de cost pentru autorităţile publice.

"Astăzi, în Comisia pentru administraţie publică a Camerei Deputaţilor, desfăşurată în mod simbolic la Alba Iulia, am fost singurul deputat care a votat împotriva eliminării standardelor de cost pentru autorităţile publice.

După ce OUG 85/2018 va trece şi de plen, costul lucrărilor făcute de autorităţile publice va fi la bunul plac al primarilor şi al altor autorităţi contractante. Vor înflori din nou băieţii deştepţi care ştiu să se conecteze la conductele de bani publici, iar afaceri precum cele făcute de Teldrum în Teleorman vor prinde aripi în toată ţara.

Ştiu că se apropie mai multe tururi de alegeri şi că partidele au nevoie de primari, dar trebuie să avem mai multă grijă şi de banii publici, şi de interesele cetăţenilor", scrie pe Facebook, deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne