"Puciştii" nu se lasă! Firea&Co i-au cerut demisia lui Dragnea în CEx (surse)

Inevitabilul s-a produs. După ce mai mulţi "pucişti" au luat cuvântul în CEx fără a atinge adevăratul subiect al zilei - demisia liderului PSD, Firea şi colegii săi au detonat bomba şi i-au cerut demisia lui Dragnea.
Adrian Ţuţuianu
Adrian Ţuţuianu (Florin Chirilă / Epoch Times)

Aşa cum era de aşteptat, şedinţa CEx se lasă cu scântei. Deşi nu au deocamdată majoritatea necesară pentru a provoca căderea liderului PSD, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, Mihai Tudose şi Robert Negoiţă au mers mai departe cu demersul lor şi i-au cerut demisia lui Dragnea.

Mai exact, potrivit G4Media, care citează surse din interior, cei trei i-au spus lui Liviu Dragnea în şedinţa CEx de la Parlament că îşi menţin toate cele spuse în celebra lor scrisoare, inclusiv cererea pentru demisia lui.

Nemulţumiţii i-au reproşat stilul de conducere discreţionar, arată sursa citată iar, în plus, Paul Stănescu i-a spus lui Dragnea că o expune pe Viorica Dăncilă unei eventuale cercetări penale dacă o forţează să adopte o OUG pentru amnistie.

Până la acest moment nu a fost dat un vot pe acest subiect, mai precizează sursa citată.

Reamintim că în Parlament, la sala grupului PSD, are loc un CEx cu scântei, CEx organizat în condiţiile în care lideri marcanţi ai partidului îl acuză practic pe Liviu Dragnea că a devenit un balast pentru partid, că din cauza lui nu s-au adoptat legi care să pună la punct justiţia, că a promovat persoane incompetente în Guvern, că a dat jos doi premieri PSD etc.

Şedinţa e una cu scântei, liderilor PSD li s-au luat telefoanele dar, iată, informaţii din interior mai scapă în presă. În acest moment se pare că şansele sunt de partea lui Liviu Dragnea, "puciştii" neavând numărul suficient de voturi pentru a-l da jos. Este doar o rundă dintr-un război ce va urma, un război catalogat de multe persoane drept o răfuială între grupuri rivale care, oricum, nu va fi în beneficiul cetăţenilor, drept dovadă că şi puciştii au precizat public că susţin adoptarea legilor Justiţiei şi modificării codurilor penale.

Mai multe informaţii despre şedinţa CEx puteţi accesa aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne