PSD contra-atacă: "PNL devine o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală împotriva premierului"

Rovana Plumb(PSD),
Rovana Plumb(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

PNL devine indubitabil "o unealtă a unor interese oculte", susţine Rovana Plumb, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, în contextul în care Ludovic Orban a depus plângere penală împotriva premierului Dăncilă şi liderului PSD pentru uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

"PNL devine oficial şi indubitabil o unealtă a unor interese oculte prin plângerea penală depusă astăzi de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Asistăm la o tentativă de înlocuire a guvernării legitime a PSD după un scenariu similar cu cel din 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta.

Atunci, ca şi acum, Klaus Iohannis a cerut repetat şi insistent demisia premierului. Atunci, ca şi acum, a fost iniţiată începerea urmării penale a premierului.

Acum, iată, o nouă acţiune gravă care calcă în picioare voinţa şi votul românilor, care vrea să schimbe o guvernare legitimă şi performantă, care a produs creştere economică şi a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor.

Este cel mai josnic gest al opoziţiei, un moment definitoriu care poate marca ieşirea sau rămânerea României în lumea statelor democratice", susţine Rovana Plumb, într-un comunicat de presă postat "oficial şi indubitabil" pe site-ul PSD.

Reamintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracţiuni, de la înaltă trădare, divulgarea de informaţii secrete de stat şi uzurparea funcţiei publice.

"Ţin să spun din capul locului că această sesizare este depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României şi am făcut acest demers pentru că l-am considerat o obligaţie morală. Niciodată n-am acceptat să fiu pasiv când am sesizat lucruri grave care afectează interesele României. Iar ceea ce se întâmplă de o bucată de vreme riscă să distrugă credibilitatea României pe plan extern, să dinamiteze punţi ce au fost construite în zeci de ani de România şi alte ţări şi riscă să pună în pericol interesele fundamentale ale României pentru interese de natură personală a lui Dragnea şi acoliţii lui", a explicat Orban ulterior.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne