Primăria interzice mitingul Diasporei. Voiculescu, mesaj către Firea: "Nu mai băgaţi băţul prin gard! Încetaţi cu manipulările"

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu îşi manifestă, pe Facebook, indignarea faţă de ultimele declaraţii ale primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, legate de refuzul de a autoriza marelui miting pe care Diaspora doreşte să-l organizeze lângă Guvern, pe 10 august. Mai exact, Firea a explicat ieri refuzul instituţiei pe care o conduce prin faptul că s-ar fi anunţat un milion de oameni, ceea ce ar fi perturbat Capitala.

În aceste condiţii, tehnocratul îi atrage atenţia primarului că, dacă PSD vrea să limiteze numărul de oameni nemulţumiţi, atunci în loc să pună beţe în roate mitingului, mai bine ar retrage codurile penale, legile justiţiei, şi ar înceta să bage "băţul prin gard cu graţierea şi amnistia (penală şi/sau fiscală)."

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu:

"Gabriela Firea ne spune că protestul de pe 10 august nu a primit autorizaţie pentru că s-au anunţat 1 milion de oameni, ceea ce ar perturba dom'le capitala....

Tot Gabriela Firea îndeamnă "organizatorii" să îşi reconsidere solicitarea şi să fie REZONABILI.

Ba mai mult, ne dă exemplul PSD-ului, care ar fi vrut iniţial să aducă 1 milion de oameni (sic!) dar până la urmă a adus doar 300-400.000 oameni (sic!) ca să nu exagereze.


1. Gabriela Firea, doamnă, sunt câteva diferenţe între mitingul PSD-ALDE şi astea ale noastre, ale celorlalţi. Primul şi cel mai important ar fi că la noi nu există "organizatori" care aduc manifestanţii cu autocare. Şi pentru că nu există băieţii ăştia care să alerge oamenii şi să le ofere 50 sau 100 de lei (diferit, în funcţie de localitate) sau să îi ameninţe că le taie ajutorul social sau cu pierderea serviciului, cum ar putea cineva (oricine) să limiteze cineva numărul participanţilor? Nu e greu să vă imaginaţi, faceţi un "exerciţiu de imagine"!

Şi 2. (sau B), Gabriela Firea, doamnă, de un an jumătate încoace, sute de mii de oameni ies în stradă pentru că VOI, un partid de nesimţiţi şi infractori, ne scoateţi pe toţi din minţi! Pentru că nu se mai poate! Pentru că VOI sunteţi orice altceva decât REZONABILI!

Rezonabil este să le interziceţi să protesteze celor care au trebuit să îşi câştige pâinea în altă ţară din cauza guvernărilor voastre hoaţe şi proaste şi vin PE BANII LOR la Bucureşti doar ca să vă înjure pe voi?

Rezonabil este să le interziceţi să protesteze celor care au trimis în ţară ani de zile mai mulţi bani decât toate investiţiile străine, pentru sănătatea părinţilor, pentru şcoala copiilor şi în general pentru tot ce n-aţi făcut voi?

Rezonabil este, ca primar general, să numiţi oamenii "veninoşi" şi "aşa-numiţi cetăţeni"?

Rezonabil este să îi luaţi lui Călin Farcaş orice şansă la viaţă pentru a vă susţine protejaţii în poziţii de şefi de spitale?

Rezonabil este să vă bateţi joc de oamenii din ţara asta, să îi lăsaţi fără medicamente, să nu construiţi niciun spital, nici chiar cele pentru care aveţi fonduri europene încă din 2014?

Rezonabil este că după "doar doi ani" în care nu aţi făcut nimic, să vă lamentaţi şi să daţi vina pe opoziţie?

Rezonabil este ca un şef de partid să fie condamnat de două ori şi după câteva zile de la propria condamnare să modifice Codul Penal pentru a se face scăpat, pe dânsul şi pe alţi infractori?

Rezonabil este halul în care analfabeţii, infractorii şi nesimţiţii din partidul dumneavoastră îşi bat joc de justiţie?

Rezonabil este să îndatoraţi ţara asta cât pentru generaţii de acum înainte?

Pentru toate astea şi pentru multe altele, veţi da socoteală! Cu sau fără autorizaţie!

PS Totuşi, dacă vreţi să limitaţi numărul de oameni nemulţumiţi şi exasperaţi de ce faceţi, retrageţi codurile penale, retrageţi legile justiţiei, nu mai băgaţi băţul prin gard cu graţierea şi amnistia (penală şi/sau fiscală), încetaţi cu manipulările şi mizeriile de fiecare zi şi puneţi (...) mâna pe treabă, că de-aia v-au votat oamenii", îşi transmite Vlad Voiculescu indignarea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne