Primaria Capitalei face apel la cetateni sa utilizeze mijloacele de transport in comun

(BRUNO FERRANDEZ / AFP / Getty Images)

Avand in vedere avertizarea meteorologica de cod galben, Primarul General al Capitalei, prof. Dr. Sorin Oprescu, a verificat pe tot parcursul noptii actiunile operatorilor implicati in programul de deszapezire si combatere a poleiului din toate sectoarele Capitalei. Astfel, directorii si consilierii de la cabinetul Primarului General au verificat pe trasee activitatea firmelor de salubritate, pe parcursul intregii nopti.

In prima parte a noptii au fost imprastiate materiale antiderapante, dupa care s-a trecut la pluguirea arterelor principale. Spre dimineata, operatorii de salubritate au imprastiat din nou materiale antiderapante astfel incat astazi, pe arterele pe care circula mijloacele RATB, cat si pe cele cu obiective sociale (scoli, spitale, institutii publice) sa se poata circula in conditii normale.

Potrivit dispozitiei Primarului General, s-au imprastiat materiale antiderapante in special pe pante, rampe, poduri si pasaje, astfel incat sa nu se formeze polei si poduri de gheata.

Primaria Municipiului Bucuresti face un apel catre bucuresteni sa utilizeze cu precadere mijloacele de transport in comun si sa nu parcheze pe carosabil pentru a permite interventia, in conditii optime, a utilajelor de deszapezire.

Primarul General a convocat din nou in aceasta dimineata, la ora 7.00, la sediul Primariei Muncipiului Bucuresti, comandamentul de deszapezire.

alte articole din secțiunea Interne