Prim-ministrul interimar al R. Moldova a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chişinău

Dereck Hogan şi Aureliu Ciocoi
Dereck Hogan şi Aureliu Ciocoi (gov.md)

Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, a avut miercuri o întâlnire cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan.

În cadrul întrevederii de la Guvern, Aureliu Ciocoi a exprimat aprecieri părţii americane pentru susţinerea în mod constant a transformărilor democratice în Republica Moldova, agenda de reforme şi aspiraţiile de integrare europeană, în mod deosebit fiind evidenţiată asistenţa acordată Chişinăului pentru combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19 şi redresarea social-economică.

Oficialii au făcut şi un schimb de opinii privind procesele politice interne. Premierul interimar a reconfirmat determinarea actualului Guvern în exerciţiu de a asigura continuitatea administrării activităţilor curente până la învestirea unui nou Executiv.

Un obiectiv primordial în acest sens prezentându-se implementarea Planului naţional de imunizare anti COVID-19, în scopul reducerii morbidităţii şi mortalităţii provocate de infecţia de coronavirus, fiind înalt apreciată contribuţia partenerilor străini la fortificarea sistemului naţional de sănătate, inclusiv al SUA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe