Premiile Zmeura de Aur 2015. Învingători: Filmul "Saving Christmas" şi actorii Cameron Diaz şi Kirk Cameron

Zmeura de aur
Zmeura de aur (facebook.com)

Filmul "Saving Christmas" şi actorii Cameron Diaz şi Kirk Cameron s-au clasat pe primul loc la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care a avut loc sâmbătă la Los Angeles. La acest eveniment sunt premiate cele mai slabe filme şi interpretări actoriceşti ale anului.

Cu o zi înainte de marea gală a decernării premiilor Oscar, pelicula de lung metraj "Saving Christmas", care îl are în rol principal pe Kirk Cameron, fost copil-vedetă la Hollywood, a primit cele mai multe trofee la gala Zmeura de Aur 2015.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, şi filmul "Saving Christmas au fost nominalizaţi pentru "cel mai prost film", "cel mai prost actor în rol principal", "cel mai prost scenariu" şi "cel mai prost cuplu de actori".

Filmul a câştigat încă un titlu, conform utilizatorilor site-ului imdb.com, care au hotărât ca filmul să fie desemnat "cel mai prost film din toate timpurile".

La această ediţie a galei Zmeura de aur a fost premiată şi Cameron Diaz, care a fost clasată ca "cea mai proastă actriţă" având în vedere rolurile ei din două comedii: "Cealaltă femeie/ The Other Woman" şi "Sex Tape", informează Mediafax

Actorul şi regizorul Ben Affleck a câştigat trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc), anul acesta fiind primul an când s-a iniţiat această categorie.

Premiul este pentru un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit apoi să fie apreciat de critici. Ben Affleck a câştigat un trofeu Zmeura de Aur pentru rolul din "Gigli" (2003), însă în 2013 a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film cu pelicula "Argo" şi a avut succes de box office cu pelicula "Fata dispărută/ Gone Girl".

Filmul regizorului Michael Bay "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction", în care abundă efectele speciale, a primit două premii Zmeura de Aur 2015, la categoriile "cel mai prost regizor" şi "cel mai prost actor în rol secundar" (Kelsey Grammer).

La categoria "cea mai proastă actriţă în rol secundar" s-a impus Megan Fox pentru pelicula "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles".

Cel mai prost remake/ continuare a fost desemnat filmul"Annie", versiunea modernă a unui spectacol clasic de pe Broadway.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură