Preda: Vă mulţumesc mult, dle Iohannis, pentru numirea Abramburicăi! Am impresia că Iliescu e preşedinte

Numirea senatoarei PSD Ecaterina Andronescu în fruntea Ministerului Educaţiei, pentru a patra oară, a stârnit indignare în spaţiul public.
Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

Europarlamentarul Cristian Preda şi-a exprimat dezamăgirea, pe pagina sa de Facebook, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ecaterinei Andonescu la şefia Ministerului Educaţiei.

"Vă mulţumesc mult, domnule Iohannis, pentru numirea Abramburicăi la Educaţie! Mă simt mai tânăr cu 18 ani şi am impresia că preşedinte e Ion Iliescu", a declarat Cristian Preda.

Întrebat de un cetăţean ce se întâmpla dacă în cazul unui refuz coaliţia PSD-ALDE îl trimitea pe Liviu Pop, deputatul european a replicat ironic: "M-aş fi simţit mai tânăr cu 6 ani...".

"Şi care erau opţiunile preşedintelui? Nu preşedintele numeşte, ci doar validează / invalidează o propunere. Dacă se decidea să invalideze, ce urma mai apoi? Din clica guvernanţilor, credeţi că brusc răsărea Nicolae Iorga ca propozabil? Nu, încă un rebut al culturii şi învăţământului românesc. Şi era şi acesta invalidat, şi ce urma mai departe? Domnule Preda, nu Iohannis se află la guvernare. Aşa ca eu consider ca săgeţile Dvs trebuie mai bine îndreptate pt că, consider eu, nu Iohannis este responsabilul eşecului, şi iminentei degringolade a Romaniei", i-a transmis alt cetăţean lui Preda.

"Da, văd că v-a convins că nu e responsabil pentru absolut nimic", a fost replicat europarlamentarului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne