Pop, în ziua mitingului: Sunt convins că numărul medicilor şi muncitorilor care vor pleca în afară va scădea

Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

În contextul marelui miting al Diasporei din Piaţa Victoriei, fostul ministru Liviu Pop şi-a exprimat convingerea, la Digi24, că numărul medicilor şi al muncitorilor care vor pleca în străinătate va scădea, pentru că PSD va creşte nivelul de trai al românilor.

Întrebat ce intenţionează să facă pentru oamenii care ies în această seară în stradă pentru a contesta guvernarea, fostul ministru al Educaţiei a replicat:

"Sunt convins că numărul medicilor care vor pleca în străinătate va scădea, la fel muncitorii, pentru că este criză de forţă de muncă calificată şi muncitorii care pot munci pe 1.000-1.500 de euro sau 2.000 de euro în ţară se vor gândi de două ori. Mi-aş dori ca toţi cei plecaţi în străinătate să facă concediul în România. În acelaşi timp, orice cetăţean are dreptul să lucreze în orice stat din UE. Noi suntem obligaţi să creştem nivelul de trai al românilor şi în acelaşi timp să avem condiţii pentru firme, în aşa fel încât să avem cât mai multe locuri de muncă ocupate cu români şi salarii tot mai mari."

Întrebat, de asemenea, cum îşi explică faptul că oamenii strigă că vor o Românie normală, cu oameni capabili, şi de ce nu e România normală în opinia lor, Liviu Pop a arătat cu degetul spre preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu vă pot răspunde. Cea mai înaltă funcţie în stat e preşedinţia României, iar PSD nu are preşedinţia", a precizat fostul ministru al Educaţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne