Ponta îl numeşte pe Iohannis "preşedintele pe hârtie"

Victor Ponta şi Klaus Iohannis
Victor Ponta şi Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Criticat de şeful Administraţiei Prezidenţiale, Dan Mihalache, pe motiv că nu răspunde la telefon, premierul Victor Ponta a parat cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, catalogându-l "preşedintele pe hârtie."

"Cum să nu răspund la telefon? Eu, când mă sună preşedintele României, domnul Dan Mihalache, sigur că nu răspund. Când mă sună preşedintele pe hârtie, domnul Iohannis, răspund", a declarat luni Victor Ponta, citat de stiripesurse.ro, înaintea şedinţei coaliţiei de guvernare.

Reamintim că aceasta nu este prima dată când premierul Ponta insinuează că Iohannis n-ar fi preşedinte de facto. Cu mai puţin de trei săptămâni în urmă, când, proaspăt întors din Turcia, premierul a declanşat sarabanda declaraţiilor legate de mărirea salariilor pentru demnitari, Ponta a folosit, de asemenea, sintagma "Mihalache, preşedinte."

"Domnul Oprea, ca întotdeauna, a fost un om serios. A vorbit ceva, s-a ţinut de cuvânt, şi-a asumat responsabilitatea. Din păcate, nu a vorbit cu cine trebuie, a vorbit cu domnul Iohannis, care, de altfel, a fost de acord (cu mărirea salariilor pentru înalţii demnitari etc.). Domnul Mihalache, celălalt preşedinte al României, am auzit că nu e de acord", afirma premierul Ponta pe 17 iulie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne