Ponta: Dragnea va sacrifica tot. Va face mult mai mult decât au făcut Orban (Ungaria) şi Kaczynski (Polonia)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a lansat un nou atac la adresa rivalului său, preşedintele PSD Liviu Dragnea.
Victor Ponta
Victor Ponta (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea este în stare să sacrifice tot, pentru că ştie că riscă să ajungă în spatele gratiilor, a afirmat luni seară, la Digi24, fostul premier Victor Ponta.

"România a mai avut conflicte pe care le-a dus pe scena europeană, de fiecare dată conflictul se purta pe familii politice. Acum e prima dată, am văzut că Dăncilă a fost acolo (în Parlamentul European - n.r.), când toate grupurile politice au fost împotriva României şi când reprezentantul României a trecut la faza la care nu mai există dialog. Declaraţiile politice de acasă pe care le face orice om politic nu trebuie să ducă la lipsă de dialog şi ruptură pe plan european. Trebuie să îţi promovezi interesul naţional în cadrul Uniunii Europene.

E pentru prima dată când dialogul e total întrerupt, şi e pentru prima dată când în România, având protecţia şi sprijinul unui partid important – PSD – şi al unor trusturi de presă, se promovează ideea de RoExit. E o idee care va rămâne după ce Dragnea nu va mai fi şef al PSD, e o idee insidioasă care sapă în încredere. E grav că România singură s-a băgat în această chestiune. Toţi ştim că doamna Dăncilă nu decide nimic şi cei de la Bruxelles ştiu asta, dar nu-i pot spune: vino cu Dragnea de mână să vorbim!", a declarat Ponta.

Actualul PSD va sacrifica tot, până la conflict total se va merge. Pentru Dragnea varianta nu e că pierde puterea, ci că merge să execute pedeapsa privativă de libertate în penitenciar. Şi va face mult mai mult decât au făcut Orban (Ungaria) şi Kaczynski (Polonia) pentru că are mult mai mult de pierdut", a declarat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne