Ponta, atac la adresa opoziţiei: "Nişte fantome!"

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Cu credibilitatea şubrezită de dosarul Turceni-Rovinari şi rămas fără şefia partidului PSD, premierul Victor Ponta acuză că în opoziţie sunt doar fantome şi marionete, singurul adversar puternic pentru PSD fiind Traian Băsescu, relatează Agerpres.

Invitat luni seara la România TV, şi întrebat de ce crede că fostul şef al statului este singurul adversar al PSD - declaraţie pe care premierul o lansase, anterior, la Congresul partidului, Ponta a răspuns:

"Chemaţi-l să vedeţi câtă audienţă face, chemaţi-o, nu ştiu, pe doamna Gorghiu, sau pe domnul Blaga, sau pe domnul Predoiu, nu se uită nimeni la ei... În sensul ăsta am spus eu, ieri, să fim conştienţi că noi, din punct de vedere politic, pe scena politică avem un adversar puternic; ceilalţi sunt aşa... nişte fantome... unii şefi pe guverne fantomă, nişte fantome care, sigur, aşteaptă să-i aducă altcineva la guvernare, dar, politic, deocamdată, eu nu văd decât un singur adversar puternic. Sigur că nu-mi place chestia asta, după atâţia ani, după votul din 2012, dar nu e vina mea că în opoziţie sunt doar nişte holograme, nu sunt oameni... Domnul Blaga, sigur, e un politician vechi, dar nu e neapărat ..(...) Ceilalţi sunt nişte marionete şi atât!", a declarat Ponta.

Reamintim că duminică la Congresul PSD, Ponta a declarat că, politic , PSD are în continuare un singur adversar, pe Traian Băsescu.

“Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar aşa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem şi de acum încolo”, a declarat premierul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne