Ponta, acuzaţii incendiare: Dragnea vinde România - şi ce nu poate vinde distruge!

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea de înţelegeri secrete în detrimentul României făcute cu grupuri din afara ţării şi dă o listă de exemple în acest sens.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liviu Dragnea consideră că România - la fel ca judeţul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul - este exact la fel ca şi Insula Belina, adică ale sale, susţine fostul premier Victor Ponta, acuzându-l pe liderul PSD că a făcut înţelegeri secrete cu grupuri din afara ţării, în dauna României.

"Liviu Dragnea consideră că România ( ca şi judeţul Teleorman, PSD, Guvernul, Parlamentul) este exact la fel ca şi Insula Belina / toate acestea au fost ale noastre ( ale tuturor românilor) el le-a furat fără ruşine iar acum le foloseşte doar pentru interesul lui strict personal! După el - Potopul!

Le vinde când vrea să facă bani prin Teldrum sau alte firme fantomă , le foloseşte pentru el şi gaşca lui de la Teleorman ca să îi ţină departe de închisoare , le dă “spagă” ca să facă poze cu Trump sau cu Netanyahu , le închiriază cui îl primeşte şi îl bate pe spate spunându-i “Dear Liviu” ( în timp ce se minunează cum a găsit aşa fraier să îi dea o ţară pe nişte “mărgele”) - întotdeauna pentru el şi niciodată pentru România!

Liviu Dragnea nu dă doi bani pe analizele de politică externă şi drept internaţional făcute de către Adrian Năstase sau Bogdan Aurescu / aşa cum nu dă doi bani pe Constituţia României, pe interesul nostru naţional sau pe ce spune Dl Iohannis ( pe care îl linguşea libidinos de fiecare dată când dorea că acesta să îi numească propunerile de Prim Ministru)/ aşa cum nu îl interesează că putem pierde miliarde de euro bani europeni dacă suntem singura ţară din UE care îşi mută Ambasada la Ierusalim ( dacă nu mai poate Teldrum să ia banii atunci să nu mai vină deloc)!", scrie Ponta, pe Facebook.

De asemenea, fostul premier dă o serie de exemple "de înţelegeri făcute de Liviu Dragnea contra intereselor României"

"- a stabilit cu grupuri de interese din Israel ( probabil şi Rusia) să facă Fondul Suveran al României şi să le vândă astfel direct şi fără nicio procedură transparentă (pe bani cât mai puţini) ce mai deţine Statul Român în economie: Hidroelectrica , Aeroportul Otopeni, Portul Constanţa, Transgaz, Romgaz, Transelectrica , Salrom etc.

- a stabilit în secret ca din contractele de achiziţii militare cu diverse companii din SUA o parte din bani să meargă prin firme din Israel (de exemplu componente ale transportoarelor blindate cumpărate de la General Dynamics America);

- a stabilit că în schimbul mutării Ambasadei României la Ierusalim ( plus o consistentă sumă de bani “negri”) să fie sprijinit prin firmă de lobby a unui fost Ambasador al Israelului pentru o vizită la Washington;

- a stabilit ca din aceste afaceri păguboase pentru România să fie plătiţi consultanţii politici israelieni care îl asistă în activitatea politică pentru ca să ascundă legătură directă între el şi aceştia.

Iar acum face o altă mare ticăloşie: acuză pe toată lumea care îi demască această hoţie ca fiind “antisemit”!!! O mare minciună pentru că de fapt toţi suntem “anti - dragnişti” / el era în stare să se vândă şi la ruşi şi la eschimoşi sau patagonezi - important este că aceşti cumpărători îşi urmăresc ( legitim) propriul interes şi se bucură că au găsit să cumpere lucruri atât de importante pe un preţ atât de mic - faptul că Dragnea le vinde interesele României este treaba noastră şi a Statului Român (nu a celor care beneficiază)!", scrie Ponta, atrâgând atenţia că "să spui public despre Preşedintele ţării noastre (indiferent cum îl cheamă) că este “antisemit” este o declaraţie atât de gravă pe care Dragnea nu o înţelege sau de care nu îi pasă".

"Şi vreau să spun clar (fără să fiu deloc antisemit ci doar ProRomania) - nu ne dă Israelul 20 miliarde de euro fonduri nerambursabile în locul celor de la Uniunea Europeană / nu ne apără Israelul în cazul unui conflict militar în locul celor de la NATO / nu ne asigură Israelul siguranţa de zi cu zi în faţa unor elemente islamice radicale care văd deodata România ca o ţară inamică!

Dragnea vinde România - şi ce nu poate vinde distruge! Îl oprim?", concluzionează Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne