Poliţia, în linie cu Jandarmeria. Anunţă controale pirotehnice la maşinile din Piaţa Victoriei

Poliţişti
Poliţişti (Epoch Times România)

La doar o zi după ce Jandarmeria a transmis avertisemente fără precedent, de toleranţă zero la violenţă etc., Poliţia Capitalei anunţă şi ea că a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al maşinilor parcate în zona Piaţa Victoriei de către participanţii la mitingul diasporei, programat pentru ora 17.00, relatează News.ro.

"În această dimineaţă, la solicitarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Pirotehnic, ne oferă sprijin pentru efectuarea unui control pirotehnic preventiv. Verificarea vizează autoturismele parcate în zona Piaţa Victoriei şi are drept scop asigurarea protecţiei cetăţenilor ce se vor afla în această zonă, precum şi a celor care o vor tranzita", a transmis Poliţia Capitalei.

Reamintim că, după ce Jandarmeria a făcut ieri conferinţă de presa pentru a spune că în spaţiul public "au apărut o serie de mesaje şi îndemnuri explicite la violenţă, la ură şi la intoleranţă" precum şi "ameninţări cu moartea, vărsare de sânge la adresa jandarmilor care ar urma să asigure buna desfăşurare a acestei activităţi", aşa că va ieşi cu ţestoase, câini, cai etc., au existat şi cetăţeni care au acuzat că anunţul Jandarmeriei nu e de natură să liniştească ci, dimpotrivă, să acrediteze ideea că protestele ar putea fi unele violente, lucru ce i-ar determina pe unii cetăţeni să nu mai participe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne