PNL exclude susţinerea lui Piedone pentru Primăria Capitalei: E simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Facebook/Popescu.Piedone)

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, la Prima News, că este exclusă susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei, afirmând că afişarea “în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţa, parizer” nu echivalează cu deţinerea de competenţe în zona administraţiei.

“Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scenariul acesta avansat de dumneavoastră ar fi cea mai mare greşeală. Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin.

E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţa, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu”, a precizat Stroe, citat de News.ro, adăugând că primăria este o instituţie serioasă iar Primarul General al Capitalei gestionează vieţile a aproape 3 milioane de locuitori.

De asemenea, Stroe a transmis că, în condiţiile în care este evident că PSD-PNL are un candidat, făcând referire la medicul Cătălin Cîrstoiu, de ce să discute despre Piedone.

“De ce comentăm aceste scenarii fitil de fiecare dată? De ce acest om este pus zi de zi să explice fel de fel de lucruri care cel puţin până în acest moment s-au dovedit a fi false”, a continuat Stroe.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PNL a declarat că Piedone are o “mişcare scenică şi audienţe impresionate pe internet”, în timp ce Cîrstoiu “are un bagaj de cunoştinţe, un proiect, are experienţă şi o bună reputaţie”.

“Abia aştept să ajungem la momentul dezbaterilor, când se va fi terminat cu circăraia asta, cu pozele frumoase făcute prin târguri şi ogoare”, a mai precizat Stroe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne