Parodie scandaloasă pe pagina PSD Bucureşti. Iohannis, în chip de Hitler. Procurorii, făcuţi "zdrenţe" şi "mămăligi"

foto
foto

PSD Bucureşti a distribuit, vineri, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care Iohannis este prezentat în chip de Hitler, iar procurorii sunt făcuţi "acoperiţi", "zdrenţe" şi "mămăligi" care nu sunt în stare de nimic. Totul pe fundalul melodiei „Thundesrtuck” a celor de la AC/DC.

Textul aşa-zisei parodii - o secvenţă din celebrul film „Prăbuşirea” - începe cu o insultă la adresa protestatarilor rezist. La scurtă vreme după ce informaţia a ieşit în mass-media, videoclipul a fost şters de pe pagina PSD Bucureşti dar a rămas pe pagina PSD Ialomiţa.

Redăm ce spunea Hitler aka Iohannis în materialul difuzat de PSD.

Protestul #rezist a eşuat, mai sunt în stradă câţiva nerozi”, i se spune lui Hitler, care, practic, ar fi Iohannis.

"Toţi procurorii civili afară, rămân numai acoperiţii", răspunde Hitler, adresându-se ofiţerilor care umplu încăperea.

„V-am tot spus, vorbiţi cu Soros să le mai dea bani. Fără ajutorul lui Soros suntem terminaţi”, le spune Hitler/Iohannis „procurorilor acoperiţi” care au rămas în cameră, înainte de a se plânge că „Nici Codruţa nu mai rezistă mult. Curtea Constituţională pe bună dreptate m-a obligat să o demit".

"Sunteţi nişte mămăligi, nu sunteţi în stare de nimic!", le mai spune Fuhrer-ul ofiţerilor/procurori. "V-am dat leafă, pensie de sute de milioane, secretare, v-am dat degeaba putere, procurorilor, protestaţi, semnaţi petiţii. Berlinu' şi Bruxellu' îl vor pe Cioloş înapoi. Cârpe sunteţi, nişte zdrenţe. În curând mă văd cu Merkel Ce să-i spun? Că AM ÎNFRÂNT?”, se încheie aşa-zisul speech.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne