Orban: Dăncilă este sluga perfectă a lui Dragnea. PNL va vota împotriva Guvernului

A doua zi după ce preşedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD pentru funcţia de premier, şeful liberalilor Ludovic Orban a anunţat că partidul pe care îl reprezintă va vota împotriva Cabinetului Dăncilă.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Partidul Naţional Liberal va vota în Parlament împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, a anunţat joi, la Europa FM, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"PNL va vota împotriva Guvernului. De asemenea, vom încerca să vorbim, dacă mai există oameni care sunt cât de cât cu capul pe umeri în actuala pseudo-majoritate parlamentară, pentru că sunt oameni cărora le este efectiv ruşine de ce se întâmplă în PSD, dar încă nu au curajul să se manifeste public. Dacă nu vor să voteze împotrivă, măcar să nu vină la vot, pentru că aici este vorba de formarea unei majorităţi", a declarat Orban.

În acelaşi timp, liderul PNL a subliniat că este important ca UDMR să nu voteze, pentru că, într-un astfel de context, acest Guvern nu va fi învestit.

"Dacă UDMR decide totuşi să o sprijine pe Dăncilă va fi foarte greu de împiedicat învestirea Guvernului, dar în ceea ce ne priveşte pe noi vom vorbi cu toţi actorii, cu toţi parlamentarii individual, astfel încât să încercăm să împiedicăm votarea în Parlament a Guvernului Dăncilă", a precizat Orban, adăugând că Viorica Dăncilă este "sluga perfectă a lui Dragnea".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne