Oprişan s-a poziţionat: Nu mor de dragul lui Dragnea, dar nu poţi să vii peste noapte şi să scrii o scrisoare

Cu puţin timp înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va decide soarta lui Liviu Dragnea, baronul PSD Marian Oprişan s-a poziţionat deschis de partea liderului PSD şi a criticat iniţiativa "puciştilor".
Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Demersul "revoluţionarilor" este cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului, a acuzat vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv, baronul Marian Oprişan, poziţionându-se astfel de partea lui Liviu Dragnea.

"Miza nu este rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea, miza o prezintă România, programul de guvernare, stabilitatea ţării şi faptul că o dată şi o dată trebuie să ne ridicăm din genunchi şi resursele să fie ale românilor. Normal este să vorbeşti în interiorul partidului. Ştiţi că nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, când am avut ceva de zis, am zis în interiorul partidului şi lucrurile au fost regularizate (sic!). Nu poţi să vii peste noapte, când n-ai deschis gura în organismele statutate, şi să scrii o scrisoare şi să te adresezi cetăţenilor cu probleme strict ale PSD. Este cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului", a declarat Oprişan, citat de HotNews.ro.

Întrebat dacă i s-a promis un post în Guvern, liderul PSD a replicat: "Nu voi accepta niciun fel de funcţie. Dacă merit şi pot să fac ceva la nivel guvernamental, o să le cer votul colegilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne