Oprea revine, "cu mai mult elan", în politică. Vrea să "ofere o alternativă celor nemulţumiţi"

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, tras pe linie moartă ca urmare a problemelor sale penale, ar vrea să revină în prim plan pentru "a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situaţia politică actuală".
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

UNPR, partid care a fuzionat cu PMP, dar care n-a fost încă desfiinţat printr-o hotărâre judecătorească, organizează o serie de alegeri în filialele. Sâmbătă, Mariana Nistor a fost aleasă preşedinte al UNPR Brăila. Cu această ocazie, secretarul general al partidului, Nuţu Flonta, a anunţat revenirea în politică a lui Gabriel Oprea, preşedintele fondator al UNPR, relatează Adevărul.

"Transmit pe această cale că UNPR a fost şi rămâne un partid politic de sine stătător, care fără îndoială a oferit stabilitate şi predictibilitate în toate coaliţiile din care a făcut parte. UNPR şi-a propus să revitalizeze toate organizaţiile judeţene, pentru a da un nou suflu tuturor membrilor şi simpatizanţilor care au crezut şi încă mai cred în acest proiect politic", a declarat secretarul general UNPR.

Nici Gabriel Oprea, fondatorul UNPR, nu avea cum să fie uitat.

"Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care şi-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea ţării. Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan şi putere de muncă, din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situaţia politică şi economică actuală, din necesitatea de-a se găsi o formulă de echilibru în planul politic şi economic, în vederea asigurării unui climat favorabil de dezvoltare şi progres pentru România", a mai declarat Nuţu Fonta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne