O româncă plecată în Austria şi-a dat demisia ca să vină la mitingul Diasporei

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au început să ajungă încă din timpul nopţii în Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru marele miting al Diasporei. Au venit în coloane, din toată ţara cu speranţe mari, unii dintre ei făcând eforturi mari să poată participa, relatează Digi24.

"De un an sunt în Austria. Din păcate a trebuit să-mi dau demisia de la locul de muncă pentru a veni la protest. Locuri de muncă se mai găsesc, în schimb protest ca acesta se întâmplă doar o dată în viaţă", le-a spus o tânără jurnaliştilor aflaţi pe teren.

Un alt român spune că: "Noi nu venim să ocupăm ţara, noi venim să aducem democraţia reală, din Vest, nu din Est. În estul Europei nu există democraţie".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne