Meleşcanu, despre întâlnirea ratată dintre Dăncilă şi Juncker: A fost o problemă de comunicare

Teodor Melescanu
Teodor Melescanu (Florin.Chirila/Epoch Times)

O comunicare mai bună ar putea să împiedice aceste mici episoade negative, a opinat marţi, la Romexpo, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, făcând referire la întâlnirea ratată de luni dintre premierul Viorica Dăncilă şi şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

"Din păcate se mai întâmplă, atunci când e presiune foarte mare pe programul unei personalităţi cum este domnul Jean Claude Juncker, care este preşedintele Comisiei Europene, să apară şi astfel de momente. Din fericire s-a rezolvat, întâlnirea s-a realizat. Sigur, o comunicare mai bună ar putea să împiedice aceste mici episoade negative, care după părerea mea nu trebuie să umbrească importanţa reuniunii care a avut loc la Bucureşti.

Problema e de comunicare, chiar dacă SPP are aceste atribuţii şi poate foarte bine să le comunice celor care beneficiază de aceste informaţii, bănuiesc că era vorba de primul-ministru. În mod evident a fost o disfuncţionalitate, dar nu cred că asta trebuie să umbrească cumva Summit-ul şi rezultatele lui", a declarat Meleşcanu, citat de Mediafax.

Reamintim că premierul Dăncilă a ratat întâlnirea de luni cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, programată pe aeroportul Băneasca, însă, s-a văzut cu înaltul oficial european a doua zi, iar de data asta a ajuns cu aproximativ o oră mai devreme, marcând astfel un nou moment penibil care a produs reverberaţii în rândul opiniei publice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne