MCV şi Schengen. Dragnea: Sunt unii supăraţi că nu prind contracte şi din cauza asta pedepsesc România

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat foarte nemulţumit că MCV-ul nu a fost încă ridicat de Comisia Europeană şi că ţara noastră nu a fost primită în spaţiul Schengen.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat, duminică, în termeni duri, Mecanismul de Cooperare şi Verificare care vizează România.

În discursul ţinut de la tribuna Consiliului National al PSD, Dragnea a atacat MCV-ul, aceasta în condiţiile în care în urmă cu doar două zile Consiliul UE - for a cărui conducere România urmează să o preia curând - a apreciat MCV-ul, modul în care acesta a fost elaborat, şi a cerut autorităţilor de la Bucureşti să implmenteze recomandările din respectivul raport.

"MCV-ul a plecat de la 4 ţinte şi acestea au scăzut până au ajuns la vreo 14-18. MCV-ul e ca linia orziontului, cu cât te apropii de ea, ea păstrează aceeaşi distanţă.

Oameni buni, noi putem face tot ce scrie în MCV, modificăm chiar şi Constituţia, anul viitor vor veni alte noi obiective, mulţumită lui Macovei, Iohannis.

De ce nu am intrat noi în Schengen până acum? Că am îndeplinit toate condiţiile. Unii mai răi spun că sunt unii supăraţi că nu prind nu ştiu ce contracte prin România şi din cauza asta pedepsesc ţara noastră. Eu nu cred aşa ceva... chiar nu cred", a declarat, ironic, Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne