"Mătuşa Tamara" lui Drăghici. Averea trezorierului PSD a explodat în doar câteva luni [Newsweek]

Averea trezorierului PSD Mircea Drăghici, propus de partid să preia portofoliul Transporturilor, a explodat în doar câteva luni, în 2018.
Mircea Draghici
Mircea Draghici (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Averea deputatului Mircea Drăghici, trezorierul PSD cercetat penal, a explodat în 2018, crescând spectaculos în doar patru luni, relatează Newsweek România, publicaţie ale cărei dezvăluiri i-au adus politicianului dorit de Liviu Dragnea în fruntea ministerului Transporturilor cercetarea penală.

Mai exact, în doar patru luni de zile, Drăghici a devenit mai bogat cu două case şi mai multe terenuri, luate direct pe numele copiilor minori, o maşină şi o donaţie. Cum se explică această creştere? Simplu, Drăghici are şi el o "mătuşa Tamara", în persoana socrilor săi, arată sursa citată.

"Două declaraţii de avere a depus, anul acesta, deputatul PSD Mircea Drăghici, una în 15 iunie, iar cealaltă în 16 octombrie. În doar patru luni cât e intervalul de timp dintre cele două documente aflate pe site-ul Camerei Deputaţilor, averea lui Drăghici, propus de Liviu Dragnea să preia funcţia de ministru al Transporturilor, a crescut spectaculos cu terenuri, case de locuit şi de vacanţă, maşini şi sute de mii de lei despre care trezorierul PSD declară că i-ar fi primit drept donaţie de la părinţii soţiei sale. Mai toate achiziţiile imobiliare din acest an sunt trecute pe numele celor două fiice minore ale sale, despre care sursele Newsweek România susţin că ar avea până în 2, respectiv 4 ani", scriu jurnaliştii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne