Macovei: Pachetul legilor Justiţiei, o bătaie de joc. Parlamentarii "penali" se grăbesc să scape

Parlamentarii cu probleme penale, cu liderul PSD Liviu Dragnea în frunte, se grăbesc să dea peste cap sistemul judiciar ca să scape de anchete, de condamnări şi de confiscări, a acuzat europarlamentarul Monica Macovei.
Monica Macovei
Monica Macovei (Monica Macovei)

Ministrul Tudorel Toader fuge de răspundere în cazul pachetului de modificare a legilor Justiţiei, iar parlamentarii penali, în frunte cu Liviu Dragnea, vor să dea peste cap întregul sistem judiciar, a tras semnal de alarmă, în cadrul unui interviu acordat RFI, europarlamentarul Monica Macovei.

"Iniţiativa parlamentară intervenită după ce ministrul Toader s-a apucat de modificări, le-a pus pe site, a fost criticat, a dat răspunsuri destul de obraznice ne arată că fuge de răspundere, se ascunde în spatele acestei iniţiative parlamentare, se leapădă de aceste legi, dar asta este evident de ochii lumii, nu e prima oară când face asta.

În al doilea rând, ne arată că Dragnea şi cu toţi parlamentarii cu probleme penale se grăbesc. Nu e nici un motiv de urgenţă să schimbi legile justiţiei. Această urgenţă în a le modifica ne arată în principal, 99%, graba parlamentarilor cu probleme penale, cu Dragnea în frunte, de a scăpa de aceste probleme penale, de a da peste cap sistemul, de a schimba proceduri, de a schimba infracţiuni, ca să scape de anchete, de condamnări şi de confiscări, evident", a opinat Macovei.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne