Locuitorii din Alexandria vor asculta muzică pe străzi

Disco, muzică ambientală, operă sau manele? Este noua dilemă a locuitorilor din Alexandria, după ce primăria a amplasat 70 de boxe în copaci şi pe stâlpi, ca să-i relaxeze pe locuitori. Edilul şef al oraşului se impune: fără manele, cel mai probabil muzică ambientală.
Muzică 2014
Muzică 2014 (Facebook)

Fie că le place sau nu muzica, locuitorii din Alexandria nu au încotro. Pe aleile parcurilor şi pe străzile centrale din oraş răsună melodii de dimineaţă până seara, relatează Digi24.

Aproximativ 70 de boxe au fost agăţate în copaci şi pe stâlpi şi deocamdată oamenii ascultă programele unui post de radio. Doar că ce aud oamenii în boxe nu e deloc pe placul lor şi fiecare ar vrea altceva.

"Muzica îmi place, dar nu mereu. Acum că sunt bolnav nu-mi place", spune un localnic.

"Muzică uşoară, poate să fie şi operetă", doreşte un altul.

"Muzică multă populară. Asta mă interesează foarte mult", afirmă un alt localnic.

"Florin Salam, Copilul de Aur, Biju, d'astea", cere un tânăr.

Aşa că în oraş s-a lansat o dezbatere în toată regula, iar zeci de solicitări au ajuns pe masa edilului care a decis că de acum înainte în boxe se va auzi muzică ambientală. Sistemul va fi extins anul acesta şi în noul parc pe care primăria îl amenajează pe o suprafaţă de 14 hectare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne