Liderul USR respinge ideea rostogolită de Toader: Iohannis nu e un simplu notar care să le valideze mitocănia

Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a salutat decizia luată de şeful statului în cazul cererii de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Preşedintele României nu este un notar. Preşedintele României, Klaus Johannis a luat astăzi o decizie normală, de firesc bun simţ politic. A respins cererea PSD-ALDE de revocare a Laurei Codruţa Kovesi. A luat această decizie în exercitarea atribuţiilor sale constituţionale folosindu-şi discernământul şi prerogativele. Nimic mai mult", a declarat Barna.

În acelaşi timp, liderul USR i-a criticat pe cei care susţin că preşedintele nu avea competenţa să decidă dacă o revocă sau nu pe Kovesi, ci doar să execute ce i-a cerut ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

"Ideea pe care Tudorel Toader şi corul PSD o rostogolesc, conform căreia preşedintele nu avea competenţa de a decide pentru că el este un simplu notar care trebuia să le valideze mitocănia, nu e altceva decât încă o încercare de manipulare ieftină. Atât. Nimic mai mult", a punctat Barna.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne