Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu, la o nouă frumoasă performanţă!

Reprezentantele ţării noastre au realizat o performanţă în premieră pentru carierele lor prin calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Roland Garros.
(Dennis Grombkowski / Bongarts / Getty Images)

Irina Maria Bara şi Mihaela Buzărnescu au acces, luni, în sferturile probei de dublu feminin al celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros - competiţie ce se desfăşoară în această perioadă în capitala Franţei, Paris.

Campioanele noastre le-au avut ca oponente pe sportivele din Statele Unite, Jennifer Brady şi Vania King, în faţa cărora s-au impus după o oră şi 28 de minute cu scorul de 6-4, 6-3.

Este pentru prima dată când cele două iubitoare ale sportului alb de la noi din ţară ating această fază la un circuit de asemenea valoare.

În continuare, Bara şi Buzărnescu, care şi-au asigurat un cec în valoare de 76.000 de euro şi 430 de puncte WTA la dublu, le vor întâlni pe Hao-Ching Chan (Taiwan)/Zhaoxuan Yang (China), cap de serie numărul opt, pereche care a eliminat cuplul Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo cu scorul de 6-2, 6-4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport